Konačno smo stigli i na Novi Beograd

Hvala Vam na ukazanom poverenju, širimo se da bismo uspeli sve da Vas primimo I da se zajedno sa Vama pozdravimo od svih neželjenih dlačica.

Imamo poklon za tebe

Povodom otvaranja novog centra odlucili smo da Vas malo obradujemo, Poklanjamo Vam Vaucher u vrednosti od 10€ koji možete iskoristiti u našem novom salonu od 05.01 do 05.03.2024

Preuzmi svoj Vaucher

  Uslovi korišćenja Vauchera

  Poklon Vaucher ima vrednost od 10€, odnosno istu vrednost u RSD obraćunatu po srednjem kursu na dan korišćenja Vauchera.

  Vaucheri vrede u periodu od 05 Januara 2024 do 05 Marta 2024.

  Moguće je iskoristiti samo jedan vaucher po osobi za jednu uslugu u salonu Nomasvello Novi Beograd, na adresi Bulevar Crvene Armije 11g, 11070 Beograd.

  Kontakt telefon 069 55 55 153

  Vaucher mogu iskoristiti i trenutni Nomasvello klijenti ali samo za usluge zakazane u centru Nomasvello Novi Beograd.

  Ukoliko imate elektronski i papirni vaucher, svejedno je koji ćete iskoristiti, dozvoljen je samo jedan po osobi.

  Ukoliko Vaucher želite iskoristiti na bilo koji tretman lica, ProSkin tretmani ili tretmani Fotopodmlađivanja, cena tretmana se umanjuje za vrednost Vauchera.

  Molimo Vas da pre dolaska zakažete tretman po Vašem izboru klikom na Zakaži tretman ili pozivom na +381 69 55 55 153.

  Ukoliko vaucher želite iskoristiti za uslugu laserske epilacije, potrebno je prvo zakazati Besplatnu probu epilacije, na kojoj ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, pregledati zonu koju želite tretirati, otvoriti Vam karton i odrediti protokole rada koji će nas u Vašem slučaju najbrže dovesti do željenih rezultata.

  Nakon toga se zakazuje prvi tretman epilacije. Vaucher je moguće iskoristi na 1 tretman epilacije 1 zone.