Podmladjivanje

 

Starenje kože je nepovratni proces karakteriziran pojavom bora, pega, istanjivanja i mlitavosti kože. Gustoća kolagena se smanjuje, koža gubi elastičnost i postaje krhka. Radi se o nizu promena koje nastaju u koži, povezanih sa neumoljivim protokom vremena, hormonalnim promenama i izlaganjem Suncu kao glavnom faktoru. Starenje kože dovodi do: suvoće kože, bora, gubitka elastičnosti, solarnih ili senilnih kožnih pega, hiperpigmentacije, poremećaja vaskularizacije.

Prema kojem principu radi

FOTOPODMLAĐIVANJE KOŽE

Fotopodmlađivanje (fotorejuvenacija) radi prema principu primene impulsa intenzivne svetlosti koja prodire u kožu bez oštećivanja površinskog sloja.
Putem svetlosti se prenosi toplota na kožu što dovodi do stvaranja novih vlakana kolagena i elastina koji obnavljaju mikromreže koje sačinjavaju dermis i epidermis, reorganizirajući ih i postižući efekat punoće putem zadebljanja i poravnanja kože iznutra.

ZONE KOJE SE TRETIRAJU

Posebno je pogodna i postiže vrhunske rezultate na licu, vratu, dekolteu i šakama, ali se može tretirati bilo koje područje tela gde je potrebno poboljšanje kvaliteta kože.

Rezultati

SMANJUJE BORE

Smanjuje bore i izražajne linije, dajući nam vidljive rezultate nakon prve sesije.

OBLIKUJE

Oblikuje lice i ujednačava ten pružajući zdraviji izgled.

SJAJ

Vraća sjaj umornoj koži i daje efekat zatezanja i podmlađen izgled lica.