ProSkin Soft

 

PROSKIN ČIŠĆENJE

Isprobajte iskustvo čišćenja lica dok u tome u potpunosti uživate. „Galvanska“ komponenta uz ultrazvučnu ProSkin tehnologiju (koja koži pruža dubinsko čišćenje i svetlinu) se dodaje Basic tretmanu kako bismo uspešnije tretirali «umorniju» kožu lica. Tretman pospešuje regeneraciju ćelija i proizvodnju kolagena, tako će se i zahvaljujući kružnim pokretima poboljšati i mikrocirkulacija lica.

AMPULA

Ampule za hidrataciju i učvršćivanje intenzivan su serum sa svojstvima koja trenutno poboljšavaju izgled kože, zaglađuju bore i daju mekoću . One privlače molekule vode u dubljim slojevima kože proizvodeći „efekat punjenja“ koji zaglađuje bore, tako poboljšavajući elastičnost i čvrstoću.

REVITALIZIRAJUĆI FLUID

Naši stručnjaci će, zahvaljujući analizi lica sa «Wood lampom» već u početnoj fazi pregleda, koristiti proizvode koji najbolje odgovaraju koži klijenta. Revitalizujući fluidi, Anti Age kreme, proizvodi protiv nesavršenosti i još mnogo toga mogu se koristiti u ovoj fazi kako bi se upotpunilo ProSkin iskustvo te vaša koža uz savršenu čistoću dobila i sjaj i glatkoću.

MASAŽA LICA

To je završni deo Proskin tretmana koji maksimizira efekat opuštanja tokom čitave sesije. Jednostavna, ali efikasna masaža, lagani, opuštajući i nežni pokreti za antistresni efekat lica, područja vrata, ramena i glave.

Cena ProSkin Basic 27€