ProSkin Basic +

 

PROSKIN ČIŠĆENJE + GALVANSKA KOMPONENTA

Isprobajte iskustvo čišćenja lica dok u tome u potpunosti uživate. „Galvanska“ komponenta uz ultrazvučnu ProSkin tehnologiju (koja koži pruža dubinsko čišćenje i svetlinu) se dodaje Basic tretmanu kako bismo uspešnije tretirali «umorniju» kožu lica. Tretman pospešuje regeneraciju ćelija i proizvodnju kolagena, tako će se i zahvaljujući kružnim pokretima poboljšati i mikrocirkulacija lica.

DERMOACTIF

Dermoaktivni roll-on je bogat i koncentrovan proizvod, prijatne teksture koji ostavlja ugodan osećaj na koži. Zahvaljujući bogatom sastavu, pruža koži intenzivnu hidrataciju, i zagladjuje bore na licu. Među sastojcima nalazimo vitamin A + E, alantoin, zeleni čaj, pantenol i kolagen.

REVITALIZIRAJUĆI FLUID

Naši stručnjaci će, zahvaljujući analizi lica sa «Wood lampom» već u početnoj fazi pregleda, koristiti proizvode koji najbolje odgovaraju koži klijenta. Revitalizujući fluidi, Anti Age kreme, proizvodi protiv nesavršenosti i još mnogo toga mogu se koristiti u ovoj fazi kako bi se upotpunilo ProSkin iskustvo te vaša koža uz savršenu čistoću dobila i sjaj i glatkoću.

Cena ProSkin Basic 15€