proskin-tretmani-banner

Complete

Proskin čišćenje

Isprobajte iskustvo čišćenja lica dok u tome u potpunosti uživate. Ultrazvučna ProSkin tehnologija je bezbolna i uz nju se ne koristi metod «istiskanje», ona pruža koži dubinsko čišćenje i svetlinu kakvu ranije nismo videli. Tretman pospešuje regeneraciju ćelija i proizvodnju kolagena, tako će se i zahvaljujući kružnim pokretima poboljšati i mikrocirkulacija lica.

AMPULA

Ampule za hidrataciju i učvršćivanje intenzivan su serum sa svojstvima koja trenutno poboljšavaju izgled kože, zaglađuju bore i daju mekoću . One privlače molekule vode u dubljim slojevima kože proizvodeći „efekat punjenja“ koji zaglađuje bore, tako poboljšavajući elastičnost i čvrstoću.

Maska

Tretman „opuštanja“ postaje upotpunjen tek upotrebom naših „maski“ koje pomažu u istezanju kože, pripremajući je za apsorpciju hranljivih sastojaka pogodnih za svaki tip kože. Naše hidratantne i učvršćujuće maske za lice napravljene su od polipropilena sa DMAE i mlečnom kiselinom. Poboljšavaju tonus kože i smanjuju bore, pružajući trenutni efekat liftinga.

Revitalizirajući fluid

Naši stručnjaci će, zahvaljujući analizi lica sa «Wood lampom» već u početnoj fazi pregleda, koristiti proizvode koji najbolje odgovaraju koži klijenta. Revitalizujući fluidi, Anti Age kreme, proizvodi protiv nesavršenosti i još mnogo toga mogu se koristiti u ovoj fazi kako bi se upotpunilo ProSkin iskustvo te vaša koža uz savršenu čistoću dobila i sjaj i glatkoću.

Masaža lica

To je završni deo Proskin tretmana koji maksimizira efekat opuštanja tokom čitave sesije. Jednostavna, ali efikasna masaža, lagani, opuštajući i nežni pokreti za antistresni efekat lica, područja vrata, ramena i glave.

Cena ProSkin Complete 37€

no-mas-svello-logo

Zakaži besplatan probni tretman

povedi-prijatelja-pravila-logo2

Povedi prijatelja

PRAVILA PROMOCIJE

Nomasvello nudi svojim kupcima novu promotivnu ponudu „Povedi prijatelja“.

Predmetna promocija deluje ovako: kupac upoznaje prijatelja sa Nomasvellom.

Prednost se pokreće u trenutku kupovine. Čim prijatelj kupi svoju prvu Fusion zonu po punoj ceni (33 evra), kupac ima pravo na 1 besplatnu zonu.

Predstavljeni prijatelj će dobiti popust od 50% na drugu sesiju novo kupljene zone.

Da biste se učestvovali u promociji «povedi prijatelja», prvo morate biti Nomasvello klijent i preuzeti odgovarajuću karticu sa ličnim kodom iz svog Nomasvello centra.

Ova kartica je podeljena u 2 dela: jedan koji ćete dati prijatelju, a drugi kao podsetnik za Vas.

Prijatelj treba da ode u Nomasvello centar i kupi svoj prvi Fusion tretman po punoj ceni.

Popust za nove kupce važi samo 1 put.

Nema ograničenja u broju preporučenih prijatelja.

Kupac će uvek dobiti 1 besplatnu sesiju za svakog prijatelja koji postane novi Nomasvello kupac.

PRIMER: Nomasvello kupac sakupi 3 kartice „Dovedi prijatelja“ i dostavlja odgovarajuće polovine što većem broju prijatelja.

Potom oni dolaze u centar i postaju klijenti kupujuci najmanje 1 zonu po punoj ceni (33 evra).

Svaki od njih ce dobiti popust od 50% na drugu sesiju kupljene zone. Klijent koji ih je predstavio dobiće 3 odvojene email poruke i moći iskoristiti 3 tretmana potpuno besplatno.

Nema ograničenja u broju zona koje novi klijent može kupiti uz pogodnost promocije. Odnosno, ako novi kupac istovremeno kupi nekoliko zona, prednost promocije odnosiće se na sve njih.

PRIMER: Novi prijatelj kojeg je predstavio klijent Nomasvello kupuje direktno 2 zone (npr. Lice i pazuhe). Novi klijent će dobiti popust od 50% na drugu sesiju obe kupljene zone.

Klijenti Nomasvello-a i predstavljeni „prijatelji“ moći će da iskoriste pogodnosti stečene inicijativom u roku od 3 meseca (90 dana).

Obračun se vrši uzimajući u obzir datum prijema poruke e-pošte (za klijente Nomasvello) i datum prve kupovine za predstavljene „prijatelje“.

Ni pod kojim okolnostima se stečene prednosti ne mogu preneti na treće strane.

PRIMER: kupac predstavlja prijatelja i dobija 1 besplatnu zonu. Ovo drugo se ne može dati ni prodati drugim ljudima. Promocija „Dovedi prijatelja“ ne može se kombinovati sa ostalim Nomasvello promocijama koje su u toku.