Laserska Epilacija fusion

 

Među svim dostupnim tehnologijama nije lako odabrati najpogodniju vrstu epilacije. Zbog toga Nomasvello preuzima tržište novom metodom laserske epilacije – fusion.

Verujte vodećoj svetskoj kompaniji u oblasti epilacije koja je prva na svetu!

Revolucionarna metoda Novello fusion uključuje najbolje od dostupnih tehnologija, medicinski Diodni laser i impulsno svetlo. Kombinacija dva rešenja obezbeđuje neviđenu i nenadmašnu efikasnost laserske epilacije!

Diodni Fusion Laser
Epilacija / Cenovnik za Nju i Njega
ZAKAŽI DANAS SVOJU BESPLATNU PROBU I REŠI SE TRAJNO NEŽELJENIH DLAČICA

Kako radi?

 

NoVello Diodni medicinski laser (najnovije generacije) i impulsno svetlo se dopunjuju. Vešta upotreba mašina od strane našeg medicinskog osoblja pomoći će da se skrati vreme i broj sesija do savršenog rezultata.

Zahvaljujući preciznosti i efikasnosti Nomasvello fusion metode, od prve sesije rezultati ce biti više nego očigledni za sve fototipove kože. Sve ovo, u potpunoj sigurnosti, besprekorno medicinskoj čistoći ali i uz maksimalan ugođaj i opuštajući ambijent, karakteristike koje su uvek bile glavna snaga Nomasvello centara.

Iskustvo Fusion laserske epilacije je potpuno bezbolno i sigurno. Koža je u potpunosti zaštićena zahvaljujući inovativnim sistemima hladjenja i ekskluzivnom sigurnosnom protokolu koji je razvio istraživački i razvojni centar Nomasvello.

 

Fusion je idealan tretman laserske epilacije za sve one koji pate od uraslih dlačica, i folikulitisa.

 

Specijalizovano medicinsko osoblje i striktni protokoli rada i higijene garantuju Vam maksimalnu zaštitu.

 

U našem centru u Beogradu koriste se metode zasnovane na inovativnoj Fusion tehnologiji, koja raspolaze sa bezbroj funkcija i parametera koji se postavljaju različito od osobe do osobe, ovisno o fototipu koze, vrsti dlake, zoni koja se tretira, polu klijenta i drugo.

Naše medicinsko osoblje je proslo kroz izuzetno intenzivan proces edukacije i treninge koji se odrzavaju u Nomasvello Edukativnom centru u Rimu i Madridu te uspešno i zasluženo su postale sertifikovani Nomasvello eksperti.

Svi smo različiti, naša koža nije ista, tako da je neophodno da razmislite o sebi i prepustite se u ruke nekome ko će proces trajne epilacije skrojiti bas i samo po vašoj meri.