Definitivno rešenje

Među svim dostupnim tehnologijama nije lako odabrati najpogodniju vrstu epilacije. Zbog toga Nomasvello preuzima tržište novom metodom laserske epilacije – fusion.

Verujte vodećoj svetskoj kompaniji u oblasti epilacije koja je prva na svetu!

Revolucionarna metoda Novello fusion uključuje najbolje od dostupnih tehnologija, medicinski Diodni laser i impulsno svetlo. Kombinacija dva rešenja obezbeđuje neviđenu i nenadmašnu efikasnost laserske epilacije!

Kako radi?

NoVello Diodni medicinski laser (najnovije generacije) i impulsno svetlo se dopunjuju. Vešta upotreba mašina od strane našeg medicinskog osoblja pomoći će da se skrati vreme i broj sesija do savršenog rezultata.

Zahvaljujući preciznosti i efikasnosti Nomasvello fusion metode, od prve sesije rezultati ce biti više nego očigledni za sve fototipove kože. Sve ovo, u potpunoj sigurnosti, besprekorno medicinskoj čistoći ali i uz maksimalan ugođaj i opuštajući ambijent, karakteristike koje su uvek bile glavna snaga Nomasvello centara.

Iskustvo Fusion laserske epilacije je potpuno bezbolno i sigurno. Koža je u potpunosti zaštićena zahvaljujući inovativnim sistemima hladjenja i ekskluzivnom sigurnosnom protokolu koji je razvio istraživački i razvojni centar Nomasvello.

Fusion je idealan tretman laserske epilacije za sve one koji pate od uraslih dlačica, i folikulitisa.

Specijalizovano medicinsko osoblje i striktni protokoli rada i higijene garantuju Vam maksimalnu zaštitu.

U našem centru u Beogradu koriste se metode zasnovane na inovativnoj Fusion tehnologiji, koja raspolaze sa bezbroj funkcija i parametera koji se postavljaju različito od osobe do osobe, ovisno o fototipu koze, vrsti dlake, zoni koja se tretira, polu klijenta i drugo.

Naše medicinsko osoblje je proslo kroz izuzetno intenzivan proces edukacije i treninge koji se odrzavaju u Nomasvello Edukativnom centru u Rimu i Madridu te uspešno i zasluženo su postale sertifikovani Nomasvello eksperti.

Svi smo različiti, naša koža nije ista, tako da je neophodno da razmislite o sebi i prepustite se u ruke nekome ko će proces trajne epilacije skrojiti bas i samo po vašoj meri.

novasmello-logo2

Zakaži besplatan probni tretman

no-mas-svello-logo

Zakaži besplatan probni tretman

povedi-prijatelja-pravila-logo2

Povedi prijatelja

PRAVILA PROMOCIJE

Nomasvello nudi svojim kupcima novu promotivnu ponudu „Povedi prijatelja“.

Predmetna promocija deluje ovako: kupac upoznaje prijatelja sa Nomasvellom.

Prednost se pokreće u trenutku kupovine. Čim prijatelj kupi svoju prvu Fusion zonu po punoj ceni (33 evra), kupac ima pravo na 1 besplatnu zonu.

Predstavljeni prijatelj će dobiti popust od 50% na drugu sesiju novo kupljene zone.

Da biste se učestvovali u promociji «povedi prijatelja», prvo morate biti Nomasvello klijent i preuzeti odgovarajuću karticu sa ličnim kodom iz svog Nomasvello centra.

Ova kartica je podeljena u 2 dela: jedan koji ćete dati prijatelju, a drugi kao podsetnik za Vas.

Prijatelj treba da ode u Nomasvello centar i kupi svoj prvi Fusion tretman po punoj ceni.

Popust za nove kupce važi samo 1 put.

Nema ograničenja u broju preporučenih prijatelja.

Kupac će uvek dobiti 1 besplatnu sesiju za svakog prijatelja koji postane novi Nomasvello kupac.

PRIMER: Nomasvello kupac sakupi 3 kartice „Dovedi prijatelja“ i dostavlja odgovarajuće polovine što većem broju prijatelja.

Potom oni dolaze u centar i postaju klijenti kupujuci najmanje 1 zonu po punoj ceni (33 evra).

Svaki od njih ce dobiti popust od 50% na drugu sesiju kupljene zone. Klijent koji ih je predstavio dobiće 3 odvojene email poruke i moći iskoristiti 3 tretmana potpuno besplatno.

Nema ograničenja u broju zona koje novi klijent može kupiti uz pogodnost promocije. Odnosno, ako novi kupac istovremeno kupi nekoliko zona, prednost promocije odnosiće se na sve njih.

PRIMER: Novi prijatelj kojeg je predstavio klijent Nomasvello kupuje direktno 2 zone (npr. Lice i pazuhe). Novi klijent će dobiti popust od 50% na drugu sesiju obe kupljene zone.

Klijenti Nomasvello-a i predstavljeni „prijatelji“ moći će da iskoriste pogodnosti stečene inicijativom u roku od 3 meseca (90 dana).

Obračun se vrši uzimajući u obzir datum prijema poruke e-pošte (za klijente Nomasvello) i datum prve kupovine za predstavljene „prijatelje“.

Ni pod kojim okolnostima se stečene prednosti ne mogu preneti na treće strane.

PRIMER: kupac predstavlja prijatelja i dobija 1 besplatnu zonu. Ovo drugo se ne može dati ni prodati drugim ljudima. Promocija „Dovedi prijatelja“ ne može se kombinovati sa ostalim Nomasvello promocijama koje su u toku.