ProSkin Relax

 

PROSKIN ČIŠĆENJE

Isprobajte iskustvo čišćenja lica dok u tome u potpunosti uživate. „Galvanska“ komponenta uz ultrazvučnu ProSkin tehnologiju (koja koži pruža dubinsko čišćenje i svetlinu) se dodaje Basic tretmanu kako bismo uspešnije tretirali «umorniju» kožu lica. Tretman pospešuje regeneraciju ćelija i proizvodnju kolagena, tako će se i zahvaljujući kružnim pokretima poboljšati i mikrocirkulacija lica.

MASKA

Tretman „opuštanja“ postaje upotpunjen tek upotrebom naših „maski“ koje pomažu u istezanju kože, pripremajući je za apsorpciju hranljivih sastojaka pogodnih za svaki tip kože. Naše hidratantne i učvršćujuće maske za lice napravljene su od polipropilena sa DMAE i mlečnom kiselinom. Poboljšavaju tonus kože i smanjuju bore, pružajući trenutni efekat liftinga.

REVITALIZIRAJUĆI FLUID

Naši stručnjaci će, zahvaljujući analizi lica sa «Wood lampom» već u početnoj fazi pregleda, koristiti proizvode koji najbolje odgovaraju koži klijenta. Revitalizujući fluidi, Anti Age kreme, proizvodi protiv nesavršenosti i još mnogo toga mogu se koristiti u ovoj fazi kako bi se upotpunilo ProSkin iskustvo te vaša koža uz savršenu čistoću dobila i sjaj i glatkoću.

MASAŽA LICA

To je završni deo Proskin tretmana koji maksimizira efekat opuštanja tokom čitave sesije. Jednostavna, ali efikasna masaža, lagani, opuštajući i nežni pokreti za antistresni efekat lica, područja vrata, ramena i glave.

Cena ProSkin Relax 35€