Šta je ProSkin?

Proskin Tretmani Beograd

ProSkin je usluga koju pružaju Nomasvello centri kako kod nas tako i u celome svetu. Specijalizovani smo za epilaciju, ali i za tretmane ciscenja lica na najvisem nivou. Proskin je tretman čišćenja lica poslednje generacije, koji je nastao kao inovativno rešenje i alternativa za nezgodne tehnike korišćene do sada.

Radi se o inovativnom rešenju koje nam ultrazvučnom tehnologijom dozvoljava dubinsko čišćenje nečistoća na licu, bez korišćenja invazivnih hemijskh preparata i bez stvaranja crvenila, jer se klasično «istiskanje» ne koristi. U slučaju zrelije i umornije kože koristi se i galvanska komponenta koja stimuliše regeneraciju kože i proizvodnju kolagena.

Zahvaljujući našem ProSkin aparatu i ultrazučnoj tehnologiji, tretman deluje na celom licu podjednako, dubinski i umirujuće.


Svaki naš tretman je personalizovan, pa ćemo Vam pre prvog tretmana svakako napraviti detaljan pregled lica, crnim svetlom odnosno Wood Lampom kako bismo uvideli vaš tip kože i kako bismo odredili negu namenjenu baš Vama.


Rezultati? Zadivljujući! Pored toga sto čisti lice eliminišući mitesere i nečistoće, ProSkin tretmani će pružiti svežinu vašem licu, a umorni i ugašeni izgled kože će potpuno nestati, a razlog tome je sto ProSkin podstiče regeneraciju ćelija i proizvodnju kolagena. Uz to, naše masaže lica poboljašavaju cirkulaciju i pospešuju eliminaciju mrtvih ćelija koje klasičnim tretmanima čišćenja ne nestaju, te samim tim pospešuju delovanje krema i preparata.

Efikasan Tretman Mitisera

Efikasno

Ultrazvucna tehnologija deluje dubinski ukljanjajući već u prvih 10 minuta tretmana mitesere i nečistoće.

Ekonomično

Sa 15€ za Basic i Basic + tretman uživaj u svim ProSkin pogodnostima

Brzo

Nemaš vremena? Basic u samo 15min do blistave i sveže kože! Ili Complete kada odlučiš da je vreme za tebe.

Efikasan Tretman Mitisera

CRVENILO

Zahvaljući ultrazvučnoj tehnologiji nećete imati nikakvo crvenilo ili upalu kao što je uobičajeno tehnikom «istiskanja».

NEČISTOĆE

ProSkin deluje dubinski i brzo, efikasno a neinvazivno i bezbolno, ukljanjajući sve nečistoće na vašem licu.

STRESS NA LICU

Nakon našeg tretmana, umor nestaje a vase lice ce zasluzeno blistati!