TRETMAN AKNI INTENZIVNIM PULSIRAJUĆIM SVETLOM

ACNE VULGARIS su često upalno oboljenje kože lokalizovano na predelima sa sebacealnim folikulima (lice, poprsje, leđa). Najčešće se javlja u pubertetu i biva aktivirano androgenim hormonima sa značajnom ulogom genetske predispozicije. Smatra se da više od 80% populacije od 13 do 16 godina ima probleme sa aknama bez obzira na pol, rasu ili geografski položaj.

UZROCI NASTANKA AKNI su povećana osetljivost lojnih žlijezda na hormonalni podražaj (androgeni hormoni), pojačano lučenje loja (sebacea) i začepljenje (opstrukcija) izvodnog kanala sebacealne žlezde. Akumulacija loja olakšava razmnožavanje bakterija (Proprionbacterium acnes) koje dovode do upalnog procesa i nastanka akni.

RAZLIKUJEMO NEKOLIKO OBLIKA:
• blagi oblik: prisutne crne tačkice (komedoni) ili male površine zahvaćene papulama i pustulama,
• umereni oblik: oblik akni sa papulo-pustuloznim promenama.
• teški oblik: nodulo-cistični oblik.

Svake godine se na lečenje u svetu potroši oko 5 miliona dolara na razne tretmane akni.

INTENZIVNA PULSIRAJUĆA SVETLOST (IPL TEHNOLOGIJA) ima dvojni efekat: antibakterijsko delovanje (uništava kolonije bakterija) i regenerativno delovanje (stimuliše rast epitelnih stanica i proizvodnju kolagena i ubrzava zaceljenje rana). Dakle, više od 70% uspelih tretmana akni u svetu ostvareno je IPL tehnologijom.

IPL tehnologija, takođe, raspolaže još jednom prednošću jer pospešuje pigmentaciju kože te pomaže u saniranju ožiljaka koje su teški oblici akni ostavili na licu.

Prednosti tretmana akni IPL tehnologijom su: jednostavnost, bezbolnost i bezbednost tretmana, koji je finansijski prihvatljiv, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Centri No+Vello nude tretmane akni vulgaris po jedinstvenoj cijeni od 33€. Ovi tretmani su pod nadzorom lekara-dermatologa. Tretman se radi svakih 15 dana tokom 4 meseca, a rezultati su vidljivi već nakon prvih sesija.

no-mas-svello-logo

Zakaži besplatan probni tretman

povedi-prijatelja-pravila-logo2

Povedi prijatelja

PRAVILA PROMOCIJE

Nomasvello nudi svojim kupcima novu promotivnu ponudu „Povedi prijatelja“.

Predmetna promocija deluje ovako: kupac upoznaje prijatelja sa Nomasvellom.

Prednost se pokreće u trenutku kupovine. Čim prijatelj kupi svoju prvu Fusion zonu po punoj ceni (33 evra), kupac ima pravo na 1 besplatnu zonu.

Predstavljeni prijatelj će dobiti popust od 50% na drugu sesiju novo kupljene zone.

Da biste se učestvovali u promociji «povedi prijatelja», prvo morate biti Nomasvello klijent i preuzeti odgovarajuću karticu sa ličnim kodom iz svog Nomasvello centra.

Ova kartica je podeljena u 2 dela: jedan koji ćete dati prijatelju, a drugi kao podsetnik za Vas.

Prijatelj treba da ode u Nomasvello centar i kupi svoj prvi Fusion tretman po punoj ceni.

Popust za nove kupce važi samo 1 put.

Nema ograničenja u broju preporučenih prijatelja.

Kupac će uvek dobiti 1 besplatnu sesiju za svakog prijatelja koji postane novi Nomasvello kupac.

PRIMER: Nomasvello kupac sakupi 3 kartice „Dovedi prijatelja“ i dostavlja odgovarajuće polovine što većem broju prijatelja.

Potom oni dolaze u centar i postaju klijenti kupujuci najmanje 1 zonu po punoj ceni (33 evra).

Svaki od njih ce dobiti popust od 50% na drugu sesiju kupljene zone. Klijent koji ih je predstavio dobiće 3 odvojene email poruke i moći iskoristiti 3 tretmana potpuno besplatno.

Nema ograničenja u broju zona koje novi klijent može kupiti uz pogodnost promocije. Odnosno, ako novi kupac istovremeno kupi nekoliko zona, prednost promocije odnosiće se na sve njih.

PRIMER: Novi prijatelj kojeg je predstavio klijent Nomasvello kupuje direktno 2 zone (npr. Lice i pazuhe). Novi klijent će dobiti popust od 50% na drugu sesiju obe kupljene zone.

Klijenti Nomasvello-a i predstavljeni „prijatelji“ moći će da iskoriste pogodnosti stečene inicijativom u roku od 3 meseca (90 dana).

Obračun se vrši uzimajući u obzir datum prijema poruke e-pošte (za klijente Nomasvello) i datum prve kupovine za predstavljene „prijatelje“.

Ni pod kojim okolnostima se stečene prednosti ne mogu preneti na treće strane.

PRIMER: kupac predstavlja prijatelja i dobija 1 besplatnu zonu. Ovo drugo se ne može dati ni prodati drugim ljudima. Promocija „Dovedi prijatelja“ ne može se kombinovati sa ostalim Nomasvello promocijama koje su u toku.