Šta je ProSkin?

ProSkin je usluga koju pružaju Nomasvello centri kako kod nas tako i u celome svetu. Specijalizovani smo za epilaciju, ali i za tretmane ciscenja lica na najvisem nivou. Proskin je tretman čišćenja lica poslednje generacije, koji je nastao kao inovativno rešenje i alternativa za nezgodne tehnike korišćene do sada.

Radi se o inovativnom rešenju koje nam ultrazvučnom tehnologijom dozvoljava dubinsko čišćenje nečistoća na licu, bez korišćenja invazivnih hemijskh preparata i bez stvaranja crvenila, jer se klasično «istiskanje» ne koristi. U slučaju zrelije i umornije kože koristi se i galvanska komponenta koja stimuliše regeneraciju kože i proizvodnju kolagena.

Zahvaljujući našem ProSkin aparatu i ultrazučnoj tehnologiji, tretman deluje na celom licu podjednako, dubinski i umirujuće.

Svaki naš tretman je personalizovan, pa ćemo Vam pre prvog tretmana svakako napraviti detaljan pregled lica, crnim svetlom odnosno Wood Lampom kako bismo uvideli vaš tip kože i kako bismo odredili negu namenjenu baš Vama.

Rezultati? Zadivljujući! Pored toga sto čisti lice eliminišući mitesere i nečistoće, ProSkin tretmani će pružiti svežinu vašem licu, a umorni i ugašeni izgled kože će potpuno nestati, a razlog tome je sto ProSkin podstiče regeneraciju ćelija i proizvodnju kolagena. Uz to, naše masaže lica poboljašavaju cirkulaciju i pospešuju eliminaciju mrtvih ćelija koje klasičnim tretmanima čišćenja ne nestaju, te samim tim pospešuju delovanje krema i preparata.

Efikasno

Ultrazvucna tehnologija deluje dubinski ukljanjajući već u prvih 10 minuta tretmana mitesere i nečistoće.

Ekonomično

Sa 15€ za Basic i Basic + tretman uživaj u svim ProSkin pogodnostima

Brzo

Nemaš vremena? Basic u samo 15min do blistave i sveže kože! Ili Complete kada odlučiš da je vreme za tebe.

CRVENILO

Zahvaljući ultrazvučnoj tehnologiji nećete imati nikakvo crvenilo ili upalu kao što je uobičajeno tehnikom «istiskanja».

NEČISTOĆE

ProSkin deluje dubinski i brzo, efikasno a neinvazivno i bezbolno, ukljanjajući sve nečistoće na vašem licu.

STRESS NA LICU

Nakon našeg tretmana, umor nestaje a vase lice ce zasluzeno blistati!

no-mas-svello-logo

Zakaži besplatan probni tretman

povedi-prijatelja-pravila-logo2

Povedi prijatelja

PRAVILA PROMOCIJE

Nomasvello nudi svojim kupcima novu promotivnu ponudu „Povedi prijatelja“.

Predmetna promocija deluje ovako: kupac upoznaje prijatelja sa Nomasvellom.

Prednost se pokreće u trenutku kupovine. Čim prijatelj kupi svoju prvu Fusion zonu po punoj ceni (33 evra), kupac ima pravo na 1 besplatnu zonu.

Predstavljeni prijatelj će dobiti popust od 50% na drugu sesiju novo kupljene zone.

Da biste se učestvovali u promociji «povedi prijatelja», prvo morate biti Nomasvello klijent i preuzeti odgovarajuću karticu sa ličnim kodom iz svog Nomasvello centra.

Ova kartica je podeljena u 2 dela: jedan koji ćete dati prijatelju, a drugi kao podsetnik za Vas.

Prijatelj treba da ode u Nomasvello centar i kupi svoj prvi Fusion tretman po punoj ceni.

Popust za nove kupce važi samo 1 put.

Nema ograničenja u broju preporučenih prijatelja.

Kupac će uvek dobiti 1 besplatnu sesiju za svakog prijatelja koji postane novi Nomasvello kupac.

PRIMER: Nomasvello kupac sakupi 3 kartice „Dovedi prijatelja“ i dostavlja odgovarajuće polovine što većem broju prijatelja.

Potom oni dolaze u centar i postaju klijenti kupujuci najmanje 1 zonu po punoj ceni (33 evra).

Svaki od njih ce dobiti popust od 50% na drugu sesiju kupljene zone. Klijent koji ih je predstavio dobiće 3 odvojene email poruke i moći iskoristiti 3 tretmana potpuno besplatno.

Nema ograničenja u broju zona koje novi klijent može kupiti uz pogodnost promocije. Odnosno, ako novi kupac istovremeno kupi nekoliko zona, prednost promocije odnosiće se na sve njih.

PRIMER: Novi prijatelj kojeg je predstavio klijent Nomasvello kupuje direktno 2 zone (npr. Lice i pazuhe). Novi klijent će dobiti popust od 50% na drugu sesiju obe kupljene zone.

Klijenti Nomasvello-a i predstavljeni „prijatelji“ moći će da iskoriste pogodnosti stečene inicijativom u roku od 3 meseca (90 dana).

Obračun se vrši uzimajući u obzir datum prijema poruke e-pošte (za klijente Nomasvello) i datum prve kupovine za predstavljene „prijatelje“.

Ni pod kojim okolnostima se stečene prednosti ne mogu preneti na treće strane.

PRIMER: kupac predstavlja prijatelja i dobija 1 besplatnu zonu. Ovo drugo se ne može dati ni prodati drugim ljudima. Promocija „Dovedi prijatelja“ ne može se kombinovati sa ostalim Nomasvello promocijama koje su u toku.