Podmladjivanje

Starenje kože je nepovratni proces karakteriziran pojavom bora, pega, istanjivanja i mlitavosti kože. Gustoća kolagena se smanjuje, koža gubi elastičnost i postaje krhka. Radi se o nizu promena koje nastaju u koži, povezanih sa neumoljivim protokom vremena, hormonalnim promenama i izlaganjem Suncu kao glavnom faktoru.

Starenje kože dovodi do: suvoće kože, bora, gubitka elastičnosti, solarnih ili senilnih kožnih pega, hiperpigmentacije, poremećaja vaskularizacije.

Prema kojem principu radi

FOTOPODMLAĐIVANJE KOŽE?

Fotopodmlađivanje (fotorejuvenacija) radi prema principu primene impulsa intenzivne svetlosti koja prodire u kožu bez oštećivanja površinskog sloja.
Putem svetlosti se prenosi toplota na kožu što dovodi do stvaranja novih vlakana kolagena i elastina koji obnavljaju mikromreže koje sačinjavaju dermis i epidermis, reorganizirajući ih i postižući efekat punoće putem zadebljanja i poravnanja kože iznutra.

ZONE KOJE SE TRETIRAJU

Posebno je pogodna i postiže vrhunske rezultate na licu, vratu, dekolteu i šakama, ali se može tretirati bilo koje područje tela gde je potrebno poboljšanje kvaliteta kože.

Rezultati

SMANJUJE BORE

Smanjuje bore i izražajne linije, dajući nam vidljive rezultate nakon prve sesije.

OBLIKUJE

Oblikuje lice i ujednačava ten pružajući zdraviji izgled.

SJAJ

Vraća sjaj umornoj koži i daje efekat zatezanja i podmlađen izgled lica.

nomasmello-logo

Zakaži besplatan probni tretman

no-mas-svello-logo

Zakaži besplatan probni tretman

povedi-prijatelja-pravila-logo2

Povedi prijatelja

PRAVILA PROMOCIJE

Nomasvello nudi svojim kupcima novu promotivnu ponudu „Povedi prijatelja“.

Predmetna promocija deluje ovako: kupac upoznaje prijatelja sa Nomasvellom.

Prednost se pokreće u trenutku kupovine. Čim prijatelj kupi svoju prvu Fusion zonu po punoj ceni (33 evra), kupac ima pravo na 1 besplatnu zonu.

Predstavljeni prijatelj će dobiti popust od 50% na drugu sesiju novo kupljene zone.

Da biste se učestvovali u promociji «povedi prijatelja», prvo morate biti Nomasvello klijent i preuzeti odgovarajuću karticu sa ličnim kodom iz svog Nomasvello centra.

Ova kartica je podeljena u 2 dela: jedan koji ćete dati prijatelju, a drugi kao podsetnik za Vas.

Prijatelj treba da ode u Nomasvello centar i kupi svoj prvi Fusion tretman po punoj ceni.

Popust za nove kupce važi samo 1 put.

Nema ograničenja u broju preporučenih prijatelja.

Kupac će uvek dobiti 1 besplatnu sesiju za svakog prijatelja koji postane novi Nomasvello kupac.

PRIMER: Nomasvello kupac sakupi 3 kartice „Dovedi prijatelja“ i dostavlja odgovarajuće polovine što većem broju prijatelja.

Potom oni dolaze u centar i postaju klijenti kupujuci najmanje 1 zonu po punoj ceni (33 evra).

Svaki od njih ce dobiti popust od 50% na drugu sesiju kupljene zone. Klijent koji ih je predstavio dobiće 3 odvojene email poruke i moći iskoristiti 3 tretmana potpuno besplatno.

Nema ograničenja u broju zona koje novi klijent može kupiti uz pogodnost promocije. Odnosno, ako novi kupac istovremeno kupi nekoliko zona, prednost promocije odnosiće se na sve njih.

PRIMER: Novi prijatelj kojeg je predstavio klijent Nomasvello kupuje direktno 2 zone (npr. Lice i pazuhe). Novi klijent će dobiti popust od 50% na drugu sesiju obe kupljene zone.

Klijenti Nomasvello-a i predstavljeni „prijatelji“ moći će da iskoriste pogodnosti stečene inicijativom u roku od 3 meseca (90 dana).

Obračun se vrši uzimajući u obzir datum prijema poruke e-pošte (za klijente Nomasvello) i datum prve kupovine za predstavljene „prijatelje“.

Ni pod kojim okolnostima se stečene prednosti ne mogu preneti na treće strane.

PRIMER: kupac predstavlja prijatelja i dobija 1 besplatnu zonu. Ovo drugo se ne može dati ni prodati drugim ljudima. Promocija „Dovedi prijatelja“ ne može se kombinovati sa ostalim Nomasvello promocijama koje su u toku.